Despre noi2018-03-08T18:58:18+00:00

Maruki ART este o companie romaneasca cu sediul in Bucuresti, furnizor de solutii si servicii de marketing.
Compania Maruki ART a fost infiintata in anul 2013 si in prezent detine un portofoliu complex de proiecte din sfera de marketing, livrate catre clienti din mediul de afaceri national si international.

Viziunea noastra

Fiecare afacere la inceput de drum are nevoie de timp pentru dezvoltarea tuturor instrumentelor de abordare a pietei si pentru crearea unei identitati a companiei care sa fie usor de recunoscut de catre clientii tinta. Intr-o piata unde exista concurenta la fiecare pas, trebuie facuta o diferenta rapid intre ceea ce ofera „ceilalti” si ceea ce oferi tu prin produsele si serviciile companiei tale. Prin ceea ce facem la  Maruki ART reusim sa iti salvam timpul investit in instrumentele de marketing, fie ca este vorba de un simplu site de prezentare a companiei, fie ca este vorba de cartile de vizita, pliante, flyere, brosuri, cataloage de produse sau alte materiale de marketing destinate promovarii afacerii tale

Suntem creativi: Ideile si creativitatea noastra, impreuna cu timpul rapid de raspuns si atentia la detalii, sunt apreciate de colaboratorii nostri pe plan national si international.

Suntem intuitivi: Este important sa intelegem nevoile si planurile tale, iar apoi putem stabili impreuna solutia si modul de lucru pentru fiecare proiect in parte.

Suntem determinati: Suntem tineri si increzatori in viitor. Investim in fiecare an in pregatirea noastra, in programe si echipamente de ultima generatie.